• Gratis Verzending bij Bestellingen boven de €100!
  • Voor 15:00 Besteld = Morgen in Huis!
  • Bezoek Onze Store In Emmeloord!

RETURNS

RETOURBELEID

----

 

Ons retourbeleid garandeert dat u uw bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst kunt retourneren.

Wij bieden terugbetalingen aan via uw oorspronkelijke betaalmethode voor alle artikelen die binnen 14 dagen na de leveringsdatum naar ons zijn geretourneerd. Wij bieden ook omruilen aan, u kunt een omruiling aanvragen voor een andere maat/kleur van een product. *Alle omruilverzoeken worden verwerkt onder voorbehoud van voorraad. Als het artikel niet beschikbaar is, wordt u automatisch terugbetaald in overeenstemming met ons retourbeleid.

Stuur ons een e-mail als u uw artikel(en) wilt retourneren. Wij zullen u voorzien van de juiste instructies en het retourformulier.

E-mail: info@ultrafashion.nl

Inspecteer de artikelen grondig zodra ze worden ontvangen; omdat we alleen producten accepteren die naar ons worden geretourneerd in hun originele staat en die geschikt zijn voor wederverkoop, tenzij we vooraf op de hoogte zijn gesteld dat een artikel defect is.

Gebruik alstublieft geen schaar of mes om uw pakket te openen; je kunt de verpakking gewoon openscheuren. Retourzendingen met schaar- of messporen worden niet geaccepteerd. Artikelen moeten aan ons worden geretourneerd in een ongedragen en ongewassen staat, geschikt geacht voor wederverkoop met de labels er nog aan. Wees zeer voorzichtig bij het passen van producten. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u geen make-up, parfum, deodorant of anti-transpirant draagt, omdat deze sporen op het product kunnen achterlaten, omdat we geen omruiling of terugbetaling kunnen regelen voor artikelen die naar ons worden geretourneerd met eventuele vlekken of vlekken.

UltraFashion kan geen retourzendingen accepteren van artikelen die zijn gekocht tijdens een uitverkoop of uitverkoop.

Verzendkosten worden niet gerestitueerd.